Over Fridays Off!® — Taco Oosterkamp en Marleen Kruyswijk

Wij werken met leiders, ondernemers, directeuren en managers om serieus tijd vrij te maken voor strategie, innovatie en groei. Dat doen we met onze uitgekiende live en online programma’s, waarin we je inspireren, trainen en persoonlijk begeleiden.

In september 2015 verwachten we het nieuwe boek van Taco Oosterkamp, ‘Schaamteloos delegeren‘, waarmee we je graag inspireren om te werken aan groei door je team te professionaliseren.

Wij gaan ervanuit, dat je alleen optimaal productief kunt zijn als je werkmethodes gebruikt die passen bij je persoonlijkheid. Dat zorgt voor meer energie, een natuurlijk motivatie en een duidelijk aanknopingspunt om meer te delegeren.

Als je daar eenmaal goed mee onderweg bent, leren we je verder graag de beste manier om strategieën te bouwen en uit te voeren, om je team goed in te zetten en om niet alleen je voldoening te verdiepen, maar ook je bedrijfsresultaten flink te verbeteren.

Fridays Off®  is het bedrijf van Taco Oosterkamp en Marleen Kruyswijk.

Taco Oosterkamp (evaluatiecijfer 9,5)

Taco OosterkampTaco Oosterkamp is Business Thinker, bestselling author en bevlogen spreker. Hij schreef de boeken ‘Getting Things Done in de praktijk’, ‘Elke dag je hoofd en inbox leeg’ en ‘Schaamteloos delegeren’. Taco heeft ruim 20.000 klanten geholpen om sneller en beter te werken. Veel mensen kennen hem van zijn bedrijf meereffect en zijn artikelen op Lifehacking.nl en Microsoft.com.

Taco spreekt graag op seminars, conferenties en events. Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

Interview Sprout Magazine met Taco Oosterkamp (pdf)

Marleen Kruyswijk (evaluatiecijfer 9,3)

Marleen KruyswijkSenior trainer en business coach Marleen Kruyswijk werkte al vanaf de oprichting samen met Taco. Zij coachte de afgelopen jaren topmanagers en andere professionals om de informatiestromen in hun werk te optimaliseren. Samen met Taco Oosterkamp schreef Marleen het boek ‘Getting Things Done in de praktijk’, wat al duizenden mensen heeft geholpen om slimmer en sneller te gaan werken.

 

Gratis ebook

Als je meer wilt weten over Extreem Productief denken en werken, kun je ons gratis, korte ebook lezen.

 

Bedrijfsgegevens

Fridays Off!®
Postbus 504
3500 AM  Utrecht
Nederland

Telefoon 0343-477 377
Fax 0343-421 210
Email info@fridaysoff.nl

BTW NL852761041B01
KvK Utrecht 3057844070

Fridays Off!® is een handelsnaam van XPI B.V., en een geregistreerd handelsmerk van Kapalua B.V. (in licentie gebruikt door XPI B.V.) Extreem Productief is een handelsnaam van XPI B.V.