Over ons

Wij werken met moderne leiders (ondernemers, directeuren, managers) om tijd vrij te maken voor belangrijke dingen: zoals strategie, innovatie en groei

Fridays Off®

Wij werken met leiders, ondernemers, directeuren en managers om serieus tijd vrij te maken voor strategie, innovatie en groei. Dat doen we met onze uitgekiende live en online programma’s, waarin we je inspireren, trainen en persoonlijk begeleiden.

Taco schreef het boek ‘Schaamteloos delegeren‘, waarmee hij je graag inspireert om te werken aan groei door je team te professionaliseren.

Wij gaan ervanuit, dat je alleen optimaal productief kunt zijn als je werkmethodes gebruikt die passen bij je persoonlijkheid. Dat zorgt voor meer energie, een natuurlijk motivatie en een duidelijk aanknopingspunt om meer te delegeren.

Als je daar eenmaal goed mee onderweg bent, leren we je verder graag de beste manier om strategieën te bouwen en uit te voeren, om je team goed in te zetten en om niet alleen je voldoening te verdiepen, maar ook je bedrijfsresultaten flink te verbeteren.

Fridays Off®  is het bedrijf van Taco Oosterkamp en Marleen Kruyswijk.

Taco Oosterkamp

Taco Oosterkamp is Business Thinker, bestselling author en bevlogen spreker. Hij schreef de boeken ‘Getting Things Done in de praktijk’, ‘Elke dag je hoofd en inbox leeg’ en ‘Schaamteloos delegeren’. Taco heeft ruim 20.000 klanten geholpen om sneller en beter te werken. Veel mensen kennen hem van zijn bedrijf meereffect en zijn artikelen op Lifehacking.nl en Microsoft.com.

Taco spreekt graag op seminars, conferenties en events. Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

Interview Sprout Magazine met Taco Oosterkamp (pdf)

Marleen Kruyswijk

Senior trainer en business coach Marleen Kruyswijk werkte al vanaf de oprichting samen met Taco. Zij coachte de afgelopen jaren topmanagers en andere professionals om de informatiestromen in hun werk te optimaliseren. Samen met Taco Oosterkamp schreef Marleen het boek ‘Getting Things Done in de praktijk’, wat al duizenden mensen heeft geholpen om slimmer en sneller te gaan werken.

Bedrijfsgegevens

Schaamteloos delegeren is geschreven door Taco Oosterkamp en uitgegeven door Academic Service, een imprint van Boom uitgevers Amsterdam.

Samen met zijn collega Marleen Kruyswijk traint en coacht Taco al jaren moderne leiders: ondernemers, directeuren en managers via hun bedrijf Fridays Off®.

Fridays Off®
Postbus 504
3500 AM
Utrecht (NL)

Telefoon 030 – 281 9742
Website fridaysoff.nl
Email info@fridaysoff.nl

KvK Utrecht 3057844070

Schaamteloos delegeren is een handelsnaam van Kapalua B.V. in Utrecht, hier gebruikt met toestemming.

Ga veel meer delegeren voor nog geen 20 euro

KOOP HET BOEK